Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Senioreiden jäsensopimus (12kk)

Seniorit jäsensopimus on senioreiden yleisimmin valitsema palvelutuote.

Kuntomaailman jäsensopimus on kahdentoista kuukauden määräaikainen sopimus. Sopimus jatkuu kahdentoista kuukauden jälkeen toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena, jossa on kuukauden irtisanomisaika.

Ostoksesi yhteydessä veloitamme sinulta ensimmäisen kuukauden jäsenmaksun (eli jos valitset aloituspäiväksesi esimerkiksi 15.1, niin maksu kattaa kuntoilut 14.2 saakka).

Ostoksesi jälkeen olemme seuraavana arkipäivänä yhteydessä sinuun ensimmäisen Personal Trainer -ajan varaamisen johdosta. Samalla sovimme kortin toimittamisesta (nouto tai postittaminen kotiin, sisältyy hintaan) ja kuntoilun aloittamispäivästä.

 

Kuntomaailman jäsensopimus sisältää:

 

Henkilökohtainen ohjauspalvelun (Personal Training):

Hinta sisältää PT:n kuntosaliopastuksen tai liikuntasuunnitelman tarpeesi mukaan. Ohjaaja on Sinun "valmentajasi" ja hän auttaa sinua mm. rakentamalla harjoitteluohjelman, seuraamalla harjoitteluasi ja ohjaamalla sinua tavoitteitasi vastaavalla tavalla.

 

Kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien vapaan käyttöoikeuden:

Hinta sisältää vapaan käytön kuntosaleille (Ahjokeskuksessa ja Naisten Kuntomaailma Torikeskuksessa) ja ryhmäliikuntatunneille. Käyttöä varten avainkortin, jolla pääset harjoittelemaan vuoden jokaisena päivänä klo: 05-24. Lisäksi käytössäsi ovat yleiset asiakasedut.

Tarjoushinta: 49,00€/kk

 

(Huom! Verkkokaupasta ostetuissa palvelupaketeissa huomioidaan aina kulloinkin voimassaoleva kampanjahinnoittelu! Eli saat ainaautomaattisesti voimassaolevat kampanjahinnat.)

 

Ennen maksamista, lue myös Sopimusehdot.

Hinta:49.00 €