Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Jäsensopimus (12kk)

Jäsensopimus on aktiiviliikkujan yleisimmin valitsema palvelutuote.

Kuntomaailman jäsensopimus on kahdentoista kuukauden määräaikainen sopimus. Sopimus jatkuu kahdentoista kuukauden jälkeen toistaiseksi voimassaolevana sopimuksena, jossa on kuukauden irtisanomisaika.

Ostoksesi jälkeen olemme seuraavana arkipäivänä yhteydessä sinuun ensimmäisen Personal Trainer -ajan varaamisen johdosta. Samalla sovimme kortin toimittamisesta (nouto tai postittaminen kotiin, sisältyy hintaan) ja kuntoilun aloittamispäivästä.

 

Kuntomaailman jäsensopimus sisältää:

 

Henkilökohtainen ohjauspalvelun (Personal Training):

Henkilökohtainen ohjauspalvelu (Personal Training). Hinta sisältää Personal training -suunnittelun. Ohjaaja on Sinun "valmentajasi" ja hän auttaa sinua mm. rakentamalla harjoitteluohjelman, seuraamalla harjoitteluasi ja ohjaamalla sinua tavoitteitasi vastaavalla tavalla.

 

Kuntosalin ja ryhmäliikuntatuntien vapaan käyttöoikeuden:

Hinta sisältää vapaan käytön kuntosaleille (Seppälässä ja Naisten Kuntomaailma Torikeskuksessa) ja ryhmäliikuntatunneille. Käyttöä varten avainkortin, jolla pääset harjoittelemaan vuoden jokaisena päivänä klo: 05-24. Lisäksi käytössäsi ovat yleiset asiakasedut.

Suositushinta: 65€/kk (=780€/vuosi)

 

(Huom! Verkkokaupasta ostetuissa palvelupaketeissa huomioidaan aina kulloinkin voimassaoleva kampanjahinnoittelu! Eli saat ainaautomaattisesti voimassaolevat kampanjahinnat.)

 

Ennen maksamista, lue myös Sopimusehdot.

Hinta:480.00 €